AK Parti Ardeşen’de Sevgi Yürüyüşü Yaptı

Ardeşen 30.03.2024 - 12:49, Güncelleme: 30.03.2024 - 12:49 2681+ kez okundu.
 

AK Parti Ardeşen’de Sevgi Yürüyüşü Yaptı

AK Parti Ardeşen’de Sevgi Yürüyüşü Yaptı
AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığında tertiplenen sevgi yürüyüşüne binlerce kişi katıldı. Ardeşen Belediyesi önünde toplanan kalabalık ilçe merkezi boyunca ÇAYKUR Çay fabrikası önüne kadar yürüdü. Burada halka hitap eden Başkan Adayı Said YAŞIYAN Ardeşen için düşündükleri projeleri bir kez daha anlattı. Programa Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı ve Av. Harun Mertoğlu’da katılarak söz aldı. Ardeşen’de yapılan Sevgi Yürüyüşüyle ilgili AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan; “Bu yürüyüşümüz Ardeşen Yüzyıl’ının resmidir. Sevgi yürüyüşümüz Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Muhammed Avcı, Milletvekilimiz Av. Harun Mertoğlu, Ak Parti İl Başkanımız Hikmet Ayar, Belediye Bakanımız Avni Kahya, 58. Hükümet Çevre Bakanımız İmdat Sütlüoğlu, Önceki Dönem Milletvekilimiz Nusret Bayraktar, DOKAP Başkanımız Hakan Gültekin, Tarım ve Orman Bakanlığı Şeker Daire Başkanımız Mümtaz Sinan, İller Bankası Eski Yön. Kur. Bşk. Dr. Mehmet Yerebakan, Çalışma Bakanlığı Daire Başkanımız Rauf Oğuz, İlçe Başkanımız Mustafa Terzi, Tunca Teşkilatımız ve Belediye Başkan Adayımız Ramazan Topçu, Eski İlçe Başkanımız Metin Yenilmez, Belediye Meclis Üyelerimiz ve muhteşem bir katılımla son buldu. Her bir hemşehrimize ve kıymetli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.” Açıklaması yaparak teşekkür etti.    
AK Parti Ardeşen’de Sevgi Yürüyüşü Yaptı

AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığında tertiplenen sevgi yürüyüşüne binlerce kişi katıldı.

Ardeşen Belediyesi önünde toplanan kalabalık ilçe merkezi boyunca ÇAYKUR Çay fabrikası önüne kadar yürüdü. Burada halka hitap eden Başkan Adayı Said YAŞIYAN Ardeşen için düşündükleri projeleri bir kez daha anlattı.

Programa Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı ve Av. Harun Mertoğlu’da katılarak söz aldı.

Ardeşen’de yapılan Sevgi Yürüyüşüyle ilgili AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan; “Bu yürüyüşümüz Ardeşen Yüzyıl’ının resmidir.

Sevgi yürüyüşümüz Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Muhammed Avcı, Milletvekilimiz Av. Harun Mertoğlu, Ak Parti İl Başkanımız Hikmet Ayar, Belediye Bakanımız Avni Kahya, 58. Hükümet Çevre Bakanımız İmdat Sütlüoğlu, Önceki Dönem Milletvekilimiz Nusret Bayraktar, DOKAP Başkanımız Hakan Gültekin, Tarım ve Orman Bakanlığı Şeker Daire Başkanımız Mümtaz Sinan, İller Bankası Eski Yön. Kur. Bşk. Dr. Mehmet Yerebakan, Çalışma Bakanlığı Daire Başkanımız Rauf Oğuz, İlçe Başkanımız Mustafa Terzi, Tunca Teşkilatımız ve Belediye Başkan Adayımız Ramazan Topçu, Eski İlçe Başkanımız Metin Yenilmez, Belediye Meclis Üyelerimiz ve muhteşem bir katılımla son buldu. Her bir hemşehrimize ve kıymetli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.” Açıklaması yaparak teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.