ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ENVER ATAGÜN KAZANDI

Ardeşen 01.04.2024 - 16:28, Güncelleme: 01.04.2024 - 16:28 2772+ kez okundu.
 

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ENVER ATAGÜN KAZANDI

31 Mart 2024 Yerel Seçiminin resmi olmayan sonuçlarına göre Ardeşen’in belediye başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi adayı Enver ATAGÜN kazandı.
Ardeşen’de 31 Mart 2024 Pazar günü belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtar seçmek için sandık başına gitti.  Ardeşen’de 16557 seçmen, 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanını seçmek için sandık başına gitti. Saat 16.00 itibarıyla oy kullanma süreci sona erdi. Buna göre oyların 5505’ini alarak belediye başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi adayı Enver ATAGÜN kazandı.   Resmi olmayan sonuçlara göre Ardeşen yıllar sonra, DEĞİŞİM dedi. Bu değişimin Ardeşen'imize hayırlı olmasını diler, Ardeşen'in Sesi Gazetesi olarak Enver Atagün ve ekibine başarılar dileriz. Enver Atagün Kimdir? Enver Atagün İnş. Yük. Müh. İnşaat ve Madencilik sektöründe mühendislik, proje, sürekli gelişim ve halkla ilişkiler yönetiminin her seviyesinde 35 yıldan fazla deneyim sahibi olan birisidir Kariyeri boyunca yollar, köprüler, limanlar, atık su arıtma tesisleri, içme suyu, derin deniz deşarj boru hatları, atık depolama alanları, endüstriyel tesisler gibi birçok projenin fizibilite, mühendislik, proje yönetimi, ihale, sözleşme ve yapım süreçlerini yönetti Sosyal sorumluluk projesi olarak yürütülen ve Çayeli Bakır İşletmeleri tarafından desteklenen, Büyükdere Vadisi İskân Vakfının kurucu üyeliği ve yöneticiliği görevlerini yürüttü. Haber Merkezi
31 Mart 2024 Yerel Seçiminin resmi olmayan sonuçlarına göre Ardeşen’in belediye başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi adayı Enver ATAGÜN kazandı.
Ardeşen’de 31 Mart 2024 Pazar günü belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtar seçmek için sandık başına gitti. 
Ardeşen’de 16557 seçmen, 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanını seçmek için sandık başına gitti. Saat 16.00 itibarıyla oy kullanma süreci sona erdi. Buna göre oyların 5505’ini alarak belediye başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi adayı Enver ATAGÜN kazandı.  
Resmi olmayan sonuçlara göre Ardeşen yıllar sonra, DEĞİŞİM dedi. Bu değişimin Ardeşen'imize hayırlı olmasını diler, Ardeşen'in Sesi Gazetesi olarak Enver Atagün ve ekibine başarılar dileriz.
Enver Atagün Kimdir?
Enver Atagün İnş. Yük. Müh. İnşaat ve Madencilik sektöründe mühendislik, proje, sürekli gelişim ve halkla ilişkiler yönetiminin her seviyesinde 35 yıldan fazla deneyim sahibi olan birisidir
Kariyeri boyunca yollar, köprüler, limanlar, atık su arıtma tesisleri, içme suyu, derin deniz deşarj boru hatları, atık depolama alanları, endüstriyel tesisler gibi birçok projenin fizibilite, mühendislik, proje yönetimi, ihale, sözleşme ve yapım süreçlerini yönetti
Sosyal sorumluluk projesi olarak yürütülen ve Çayeli Bakır İşletmeleri tarafından desteklenen, Büyükdere Vadisi İskân Vakfının kurucu üyeliği ve yöneticiliği görevlerini yürüttü. Haber Merkezi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.