Ardeşen Kaymakamlığından Duyuru

Ardeşen 04.04.2024 - 15:48, Güncelleme: 04.04.2024 - 15:48 2165+ kez okundu.
 

Ardeşen Kaymakamlığından Duyuru

Ardeşen Kaymakamlığından Duyuru
Ardeşen Kaymakamlığınca yapılan duyuru ile bölgede yaşanan ve yaşanabilecek, Orman Yangınlarına Dikkat çekildi.  Ardeşen Kaymakamlığı 04.04.2024 tarihli yaptığı duyuruda, Bölgede yangın çıkış nedenleri arasında yer alan anız yakma, tarla çalışmaları, bağ bahçe temizliği, çöplerin yakılması, piknik ve çoban ateşi ile ilgili vatandaşı uyarıcı bir duyuru yaptı. Ardeşen İlçe Kaymakamlığından yapılan duyuruda; “Milli servetimiz olan ormanlarımızı korumak için yangın çıkış nedenleri arasında yer alan anız yakma, tarla çalışmaları, bağ bahçe temizliği, çöplerin yakılması, piknik, çoban ateşi, kasıt, ihmal veya dikkatsizlik neticesinde gelişen orman yangınlarını önlemek amacıyla, bölgemiz genelinde hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi, hafta sonu da dâhil olmak üzere orman yangınına neden olmamak için, vatandaşlarımızdan tarla temizliği ya da herhangi bir sebeple kesinlikle ateş yakmamaları izmarit ve doğaya atılan her türlü çöpün ateş çıkarma riski oluşturacağından, görülen ateş veya dumanını kolluk birimlerimize bildirmeleri önemle rica olunur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.
Ardeşen Kaymakamlığından Duyuru

Ardeşen Kaymakamlığınca yapılan duyuru ile bölgede yaşanan ve yaşanabilecek, Orman Yangınlarına Dikkat çekildi.

 Ardeşen Kaymakamlığı 04.04.2024 tarihli yaptığı duyuruda, Bölgede yangın çıkış nedenleri arasında yer alan anız yakma, tarla çalışmaları, bağ bahçe temizliği, çöplerin yakılması, piknik ve çoban ateşi ile ilgili vatandaşı uyarıcı bir duyuru yaptı.

Ardeşen İlçe Kaymakamlığından yapılan duyuruda; “Milli servetimiz olan ormanlarımızı korumak için yangın çıkış nedenleri arasında yer alan anız yakma, tarla çalışmaları, bağ bahçe temizliği, çöplerin yakılması, piknik, çoban ateşi, kasıt, ihmal veya dikkatsizlik neticesinde gelişen orman yangınlarını önlemek amacıyla, bölgemiz genelinde hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi, hafta sonu da dâhil olmak üzere orman yangınına neden olmamak için, vatandaşlarımızdan tarla temizliği ya da herhangi bir sebeple kesinlikle ateş yakmamaları izmarit ve doğaya atılan her türlü çöpün ateş çıkarma riski oluşturacağından, görülen ateş veya dumanını kolluk birimlerimize bildirmeleri önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.