Ardeşen’de STK İftarında Halk Buluşması

Ardeşen 30.03.2024 - 12:19, Güncelleme: 30.03.2024 - 12:19 2263+ kez okundu.
 

Ardeşen’de STK İftarında Halk Buluşması

Ardeşen’de STK İftarında Halk Buluşması
Ardeşen’de verilen Halk İftar yemeğine sığmayan kalabalık için salon dışında onlarca masa kurularak gelen misafirlerin iftarlarının açılması sağlandı. Ardeşen İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya tarafından İlçedeki STK’larla birlikte ortak tertiplenen İftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı. Ardeşen Belediye Çok amaçlı salonda verilen iftar yemeğinde Belediye Başkanı Avni Kahya bir konuşma yaparak; Geçtiğimiz yıllarda da STK’larla ortak verilen İftar yemeğimizi İlçe Kaymakamlığı, Ticaret ve Sanayi odamız, Esnaf ve Sanatkarlar Odamız, Ziraat Odamız, 53-11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifimiz ve Şoförler odamızla birlikte tertip ettik. Davetimize icabet eden tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyoruz. Beş yıllık hizmet sürem boyunca Belediye Başkanı olarak bana ve ekibime yetki veren siz kıymetli Ardeşen’leler laikiyle hizmet etmeye çalıştım, varsa haklarım helal olsun, sizlerden de helallik istiyorum. Diye konuştu. Başkan Kahyanın konuşması katılımcıların alkışlarıyla zaman zaman kesilirken verilen İftar yemeğine gelenler salona sığmayınca salon dışında da onlarca masa açılarak tüm misafirlerin iftar açması sağlandı. Ardeşen’de verilen Halk İftar yemeğine sığmayan kalabalık için salon dışında onlarca masa kurularak gelen misafirlerin iftarlarının açılması sağlandı.   Haber: Murat UÇKAN  
Ardeşen’de STK İftarında Halk Buluşması

Ardeşen’de verilen Halk İftar yemeğine sığmayan kalabalık için salon dışında onlarca masa kurularak gelen misafirlerin iftarlarının açılması sağlandı.

Ardeşen İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya tarafından İlçedeki STK’larla birlikte ortak tertiplenen İftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı.

Ardeşen Belediye Çok amaçlı salonda verilen iftar yemeğinde Belediye Başkanı Avni Kahya bir konuşma yaparak; Geçtiğimiz yıllarda da STK’larla ortak verilen İftar yemeğimizi İlçe Kaymakamlığı, Ticaret ve Sanayi odamız, Esnaf ve Sanatkarlar Odamız, Ziraat Odamız, 53-11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifimiz ve Şoförler odamızla birlikte tertip ettik. Davetimize icabet eden tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyoruz. Beş yıllık hizmet sürem boyunca Belediye Başkanı olarak bana ve ekibime yetki veren siz kıymetli Ardeşen’leler laikiyle hizmet etmeye çalıştım, varsa haklarım helal olsun, sizlerden de helallik istiyorum. Diye konuştu.

Başkan Kahyanın konuşması katılımcıların alkışlarıyla zaman zaman kesilirken verilen İftar yemeğine gelenler salona sığmayınca salon dışında da onlarca masa açılarak tüm misafirlerin iftar açması sağlandı.

Ardeşen’de verilen Halk İftar yemeğine sığmayan kalabalık için salon dışında onlarca masa kurularak gelen misafirlerin iftarlarının açılması sağlandı.

 

Haber: Murat UÇKAN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.