Çocuklarımızın ve gençlerimizin emrine amadeyiz

Ardeşen 24.04.2024 - 14:41, Güncelleme: 24.04.2024 - 14:41 1440 kez okundu.
 

Çocuklarımızın ve gençlerimizin emrine amadeyiz

Çocuklarımızın ve gençlerimizin emrine amadeyiz
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu makam koltuklarını temsili olarak Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Zühre Erva Karaosmanoğlu ve Muharrem Aslıyüksek’e devrettiler. Düzenlenen temsili makam devir töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin emrine amadeyiz. Bu makamları gelecekte sizler yöneteceksiniz. Bu bayrağı sizlere devrediyoruz. İnşallah sizlerin kurduğu bir gelecekte daha mutlu ve daha müreffeh bir şekilde yaşarız.” ifadelerini kullandılar. Odamızda gerçekleştirilen temsili makam devir töreninin hemen ardından Temsili Başkanlarımız Zühre Erva Karaosmanoğlu ve Muharrem Aslıyüksek, iş dünyamızın talep ve beklentilerini dinlemek ve bunlara çözüm üretmek amacıyla üye ziyaretleri gerçekleştirdiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bu anlamlı programda emeği geçen Cumhuriyet İlkokulu Müdürümüz Murat Akın’a, öğrenci kardeşlerimiz ve temsili Başkanlarımız Zühre Erva Karaosmanoğlu ve Muharrem Aslıyüksek’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu vesileyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı" kutluyoruz.
Çocuklarımızın ve gençlerimizin emrine amadeyiz

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu makam koltuklarını temsili olarak Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Zühre Erva Karaosmanoğlu ve Muharrem Aslıyüksek’e devrettiler.

Düzenlenen temsili makam devir töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin emrine amadeyiz. Bu makamları gelecekte sizler yöneteceksiniz. Bu bayrağı sizlere devrediyoruz. İnşallah sizlerin kurduğu bir gelecekte daha mutlu ve daha müreffeh bir şekilde yaşarız.” ifadelerini kullandılar.

Odamızda gerçekleştirilen temsili makam devir töreninin hemen ardından Temsili Başkanlarımız Zühre Erva Karaosmanoğlu ve Muharrem Aslıyüksek, iş dünyamızın talep ve beklentilerini dinlemek ve bunlara çözüm üretmek amacıyla üye ziyaretleri gerçekleştirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bu anlamlı programda emeği geçen Cumhuriyet İlkokulu Müdürümüz Murat Akın’a, öğrenci kardeşlerimiz ve temsili Başkanlarımız Zühre Erva Karaosmanoğlu ve Muharrem Aslıyüksek’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu vesileyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı" kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.