Işıklı ve Konaktepe Mahallesi Muhtarları mazbatalarını aldı.

Ardeşen 22.04.2024 - 15:57, Güncelleme: 22.04.2024 - 16:07 2511 kez okundu.
 

Işıklı ve Konaktepe Mahallesi Muhtarları mazbatalarını aldı.

Işıklı ve Konaktepe Mahallesi Muhtarları mazbatalarını aldı.
Adem Batumoğlu ve Nazif Eskiçırak Pazar İlçe Seçim Kurlundan Mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Ardeşen Işıklı Mahalle Muhtarı olarak 2. Dönemini yürütecek olan Adem Batumoğlu ve yeni seçilerek ilk kez Muhtarlık yapacak olan Ardeşen Konaktepe Mahalle Muhtarı Nazif Eskiçırak’ın vesilesiyle Ardeşenin sesi Gazetesi olarak göreve yeni seçilen ve devam eden eski muhtarlara kolaylıkla ve başarılar dileriz. Yeni göreve başlayan muhtarların ilk icraatı su oldu. Özellikle Işıklı Konaktepe mahallesinde yaşanan su sorunu için Ramazan Bayramının ilk gününde Barış Mahallesi Muhtarı Tekcan Tekin, Işıklı Mahalle Muhtarı Adem Batumoğlu ve Konaktepe Mahalle Muhtarı Nazif Eskiçırak Mahallelinin su sorunu için çizme giyip kolları sıvadı. Haber: Salih Navdar    
Işıklı ve Konaktepe Mahallesi Muhtarları mazbatalarını aldı.

Adem Batumoğlu ve Nazif Eskiçırak Pazar İlçe Seçim Kurlundan Mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

Ardeşen Işıklı Mahalle Muhtarı olarak 2. Dönemini yürütecek olan Adem Batumoğlu ve yeni seçilerek ilk kez Muhtarlık yapacak olan Ardeşen Konaktepe Mahalle Muhtarı Nazif Eskiçırak’ın vesilesiyle Ardeşenin sesi Gazetesi olarak göreve yeni seçilen ve devam eden eski muhtarlara kolaylıkla ve başarılar dileriz.

Yeni göreve başlayan muhtarların ilk icraatı su oldu.

Özellikle Işıklı Konaktepe mahallesinde yaşanan su sorunu için Ramazan Bayramının ilk gününde Barış Mahallesi Muhtarı Tekcan Tekin, Işıklı Mahalle Muhtarı Adem Batumoğlu ve Konaktepe Mahalle Muhtarı Nazif Eskiçırak Mahallelinin su sorunu için çizme giyip kolları sıvadı.

Haber: Salih Navdar

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.