Tebrikler Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi

Ardeşen 04.04.2024 - 15:58, Güncelleme: 04.04.2024 - 15:58 2074+ kez okundu.
 

Tebrikler Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi

Tebrikler Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi
Ardeşen Belediye Spor Kulübü Hokey Takımı Bölge Birincisi oldu. Hokey Grup Müsabakaları Genç Erkekler A kategorisinde, Rize ilini temsilen katılan Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat yazar konuyla ilgili şunları paylaştı; “Sayın Valimiz İhsan Selim Baydaş himayelerinde oluşturulan okul spor kulüpleri başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul sporları faaliyet programında yer alan Hokey Grup Müsabakaları Genç Erkekler A kategorisinde, Rize ilini temsilen katılan Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Tebrikler Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi... Türkiye finallerine katılma hakkı kazanarak bizleri gururlandıran öğrencilerimiz Müdürlüğümüzü ziyaret etmişler ve akabinde Kaymakamımız Sayın Ferhat Altay öğrencilerimizi Makamında kabul edip, öğrencilerimizi tebrik ederek, Okul Sporları kulübü önemine değinerek Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileyerek her zaman yanlarında olduklarını aktardı.” Paylaşımı yapıldı.  
Tebrikler Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi

Ardeşen Belediye Spor Kulübü Hokey Takımı Bölge Birincisi oldu.

Hokey Grup Müsabakaları Genç Erkekler A kategorisinde, Rize ilini temsilen katılan Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat yazar konuyla ilgili şunları paylaştı; “Sayın Valimiz İhsan Selim Baydaş himayelerinde oluşturulan okul spor kulüpleri başarılarına bir yenisini daha ekledi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul sporları faaliyet programında yer alan Hokey Grup Müsabakaları Genç Erkekler A kategorisinde, Rize ilini temsilen katılan Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Tebrikler Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi...

Türkiye finallerine katılma hakkı kazanarak bizleri gururlandıran öğrencilerimiz Müdürlüğümüzü ziyaret etmişler ve akabinde

Kaymakamımız Sayın Ferhat Altay öğrencilerimizi Makamında kabul edip, öğrencilerimizi tebrik ederek, Okul Sporları kulübü önemine değinerek Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileyerek her zaman yanlarında olduklarını aktardı.” Paylaşımı yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.